Id. Szlanka jános: Vállalkozást egyéni vállalkozóként indítottam 1990-ben. Ezt megelőző időszakban élelmiszeres tartályos kamionon dolgoztam, az itt szerzett kapcsolataim és tapasztalataim alapján indítottuk el fuvarozásunkat.
1995-ben családi vállalkozásként betéti társasággá alakultunk. A fuvar feladatok növekedése miatt, újabb tartályos szerelvényeket állítottunk be 1998 és 1999-ben. Ebben az időszakban fiam és vejem belépett a vállalkozásba.
A fejlesztések és a megbízható munkaerő eredményeként, a cégünk a tartályos szállításban ismert és jó hírnevű közúti szolgáltatóvá vált. Belföldi és nemzetközi szállításaink az évek során növekedtek, így gépjárműparkunkat tovább tudtuk fejleszteni. 2004-ben az unióhoz való csatlakozás után egyre több külföldi partnerrel is növekedett a megbízóink sora. 2007-ben fiam átvette a fuvarszervezést és a partnerekkel való kapcsolatot és a későbbiekben egy társasági szerződés módosítással ügyvezetőként lépett a cég élére.

Ifj. Szlanka János: 2009-ben megismerkedtem Rambala Istvánnal ( Közúti Árufuvarozó H-6422 Tompa Attila u. 66. Adószám: 43832864-2-23) akinek kezdetben alvállalkozóként foglalkoztattam a tartályos szerelvényeit. A jó együtt működés és a megbízóink megelégedése eredményeként ma már együtt irányítjuk a fuvarozásainkat, a jobb logisztika elérésében. Így 2019-től 21db járműszerelvénnyel elégítjük ki a megrendelőink igényeit.Kamionjaink GPS műholdkövető rendszerekkel vannak ellátva, a gépkocsivezetők pedig mobiltelefonnal és GPS navigációval rendelkeznek.Mára egy megbízható, jól együtt működő fuvarozó csapat lettünk."
 
© 2009 www.szlankatrans.hu
created: g0a