Folyékony élelmiszer szállításA Járműveink Scania és MAN márkájú kamionok melyek a megbízhatóságukról híresek. A kamionok nyomkövető rendszerrel és riasztóval vannak felszerelve. A tartályok 3 - 4 rekeszesek melyek 4000 litertől – 13000 literesek. A szerelvények képesek a 25-26 tonna folyadék szállítására. A tartályok szigeteltek és központi mosórendszerrel vannak ellátva. A szerelvények lefejtő tömlővel rendelkeznek. A gépjárművek között van amelyik szivattyúval rendelkezik, és van amelyik nyomás álló ezért levegővel nyomatható. A tartályaink a legszigorúbb magyarországi és európai uniós előírásoknak is megfelelnek."

A tartályokban minden folyékony állagú élelmiszer szállítható: Étkezési olaj, tej, gyümölcs sűrítmények, bor, must, glukoz, ecet.

Folyékony élelmiszer szállítás

Ömlesztett áru fuvarozásCégünk jelenleg 45m3 - 60m3 térfogatú 26 tonna teherbírású hátrabillenős nyerges szerelvények valamint 7 db pótkocsis billencs tehergépjárművel rendelkezik.

Alkalmas gabonafélék, kukorica, olajos magvak, szója, takarmányok, ömlesztett műtrágya, big-bag zsákos műtrágya, homok, zúzott kavics, sóder, építőipari anyagok szállítására.

Ömlesztett áru fuvarozás

Normál száraz áru szállításBelföldi és külföldi viszonylatokra vállalunk fuvarfeladatokat. 2db 13,6 nyerges félpótkocsis szerelvénnyel rendelkezünk, melyek 33 raklap kapacitásúak és rolóponyvásak.

További felvilágosítással kapcsolatban forduljon hozzánk valamelyik elérhetőségünkön, állunk az önök rendelkezésére.
 
 

© 2009 www.szlankatrans.hu
created: g0a